REVIEW EXTENSII BELHER | +recomandari pentru un par superb |

By 01:11


In ultima vreme sunt tot mai des intrebata cum reusesc sa imi intretin parul atat de sanatos, bogat si frumos si sunt fericita sa va spun ca este mai usor ca niciodata! Ceea ce ma incanta este faptul ca am reusit sa fac o mare schimbare prin simplul fapt ca mi-am reinnoit extensiile de par.

DE CE LE-AM SCHIMBAT...
Va spusesem in articolul trecut ca m-am intors in showroomul Belher tocmai pentru ca imi doream extensii noi deoarece dupa un an de purtare, cele vechi devenisera mai rare. Ceea ce mi-a placut inca de la inceput este faptul ca in showroomul BelHer ai alaturi personal specializat care te ajuta sa iei cea mai buna decizie legata de parul tau si nu cauta sa iti depaseasca bugetul propus. Dupa o discutie mai amanuntita cu fetele de acolo, am ajuns la concluzia ca nu le ingrijisem nici pe departe cum ar fi trebuit. Un sampon, o masca si o perie speciala pentru extensii fac o mare diferenta in intretinerea acestora. 

SA LE COMPARAM...

Dupa ce extensiilor mele vechi le-a fost aplicat un tratament (sampon si masca speciala), si-au revenit destul de mult ca si textura. Aceasta este diferenta intre extensiile de par purtate timp de un an si cele noi cumparate chiar in momentul fotografierii (cele cu eticheta).Nu este o diferenta prea mare, nu-i asa! sincer, am fost uimita. 



CE EXTENSII PORT ACUM... 
Pe toate! Am ales extensiile clip-on din gama premium insa datorita faptului ca  am o nuanta naturala si am renuntat la decolorari si alte ustensile nesanatoase parului, acesta s-a indesat mult in ultimul an, astfel ca cele din gama premium sunt destul de rare pt mine (120 grame). Asa ca acum port doua seturi din aceeasi gama.

 POT SA DORM CU EXTENSIILE IN PAR...
 Sigur ca se poate, insa este indicat sa le impletim intr-o coada inainte de culcare tocmai pentru a nu le rupe sau electriza. 
Fiindca port extensiile clip-on imi este foarte usor sa le scot seara si sa le aplic din nou a doua zi dimineata.

CE VA RECOMAND...
Sa apelati la specialisti cand vine vorba de frumusetea si sanatatea parului, chiar daca va intereseaza schimbarea lookului sau doar un par mai lung cu 10-15 cm. BelHer are de departe cele mai calitative extensii de par si va spun din propria mea experienta, am incercat tot ceea ce exista pe piata in materie de extensii si produse pentru par. 

Parul meu este superb si nu, nu se vede ca port extensii insa imi place foarte mult sa recunosc asta oricui tocmai pentru ca vreau sa stie toata lumea cat de usor este acum sa ai cel mai frumos si sanatos par!

Astept mesajele si comentariile voastre legate de intrebarile si curiozitatile privind extensiile de par! All my loving to you! @andreeabotta

0 comentarii